Nyhet

Klicka på bilden för större bild.

INFORMATION!

OBSERVERA! Corona pandemin

Vill tipsa er att hålla er uppdaterade på de olika verksamheterna, butiker, vård etc om ändrade öppettider, förhållningssätt m.m på Viksäng. Vi uppdatera här om vi får in någon information, men observera att läget kan förändras dag för dag. Har de ingen hemsida, så ring för information eller gå dit.

Va rädd om er, håll avstånd, tvätta händerna, hosta, nys i armvecket. Och det gäller alla: barn, vuxna, gamla, sjuka och friska.

Information från Viksängs bibliotek

Vad händer på VIKSÄNGS BIBLIOTEK?

 

· Till Viksäng kan man ringa och mejla varje vardag, vi svarar när vi har möjlighet. Det är säkrast att få svar på telefon måndag-torsdag 10-15.

 

· På onsdagar 10-12 och 15-17 kan man hämta ut sin reservation. Förbokning behövs inte men man kan behöva räkna med att köa utanför. Glöm inte bibliotekskort eller legitimation. En del hantering sker via bokinkastet, instruktioner finns på plats.

 

· Take away: bokpaket för avhämtning för dig som är 65 + eller tillhör riskgrupp (max 3 böcker åt gången).

 

· Bokpåsar för förskolan: vi plockar ihop för avhämtning (småbarns- eller bilderböcker, 20-25 böcker per tillfälle).

 

· Böcker kan lämnas tillbaka i bokinkastet vid entrén dygnet runt. Vi har under denna tid också tagit bort förseningsavgiften för försenade lån.

 

· Följ oss gärna på Instagram för att bland annat se vad som händer på biblioteket när vi har stängt, få boktips, svara på veckans fråga.

 

· Kom förbi och kika in i våra fönster för att hitta boktips och delta i Veckans fråga för chansen att vinna ett bokpris för barn upp till 12 år!

 

Just nu gör vi även skyddsförkläden till vård- och omsorgspersonal tillsammans med Västerås flygplats. Vill du också hjälpa till? Kontakta Västerås flygplats för mer information på operations@vasterasairport.se
eller +46(0)21-805600. Det du behöver ha är ett strykjärn och någonstans att stryka.

 

Just nu finns vi på:

Telefon: 021-394689
E-mejl: viksang.bibliotek@vasteras.se

: @viksangsbibliotek

Webbplatsen: www.bibliotekivastmanland.se

Information från Taormina


Klicka på bilden för större bild.